Zakelijk

Uw bedrijf, Vriend van de Karel

Als bedrijf kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het voortzetten van muziekonderwijs en het versterken van de harmonie in onze gemeenschap. Door te doneren aan de Stichting Vrienden van de Karel draagt u direct bij aan de groei en ontwikkeling van jonge muzikanten, en stimuleert u een bloeiende muzikale gemeenschap in de Bommelerwaard.

Wij bieden Vrienden van de Karel

Betrokkenheid

Wij nodigen u van harte uit om deel te worden van onze missie. Samen kunnen we het muziekonderwijs ondersteunen en de harmonie in de Bommelerwaard versterken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe uw bedrijf een verschil kan maken en een blijvende impact kan hebben op de lokale gemeenschap.

Erkenning

Als blijk van onze dankbaarheid voor uw donatie bieden wij, indien gewenst, de mogelijkheid om uw bedrijfslogo te tonen als Vriend van de Karel op onze website en andere communicatiekanalen. Dit is een mooie manier om uw betrokkenheid bij lokale cultuur en onderwijs te tonen, en om uw bedrijf in verband te brengen met het waardevolle werk dat wij verrichten.

Financiele kracht

Wij aangesloten bij de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), wat betekent dat uw donatie belastingaftrekbaar is. Door te doneren aan de Stichting Vrienden van de Karel kunt u niet alleen een positieve impact hebben op het leven van jonge muzikanten, maar ook genieten van fiscale voordelen.

Wordt Vriend van de Karel

Wij waarderen uw steun als bedrijf enorm. Voor vragen of om te bespreken hoe u kunt bijdragen aan ons waardevolle werk, neemt u contact met ons op via e-mail op info@vriendenvandekarel.nl, ons handige contactformulier of bel ons rechtstreeks op +31 (0)6 308 950 88.

Informatie

Secretariaat

Contactformulier