Doneren

U wordt Vriend van de Karel!

U kunt een waardevolle bijdrage leveren aan het voortzetten van muziekonderwijs en het versterken van de harmonie in onze gemeenschap. Door te doneren aan de Stichting Vrienden van de Karel draagt u direct bij aan de groei en ontwikkeling van jonge muzikanten, en stimuleert u een bloeiende muzikale gemeenschap in de Bommelerwaard.

Doneren

Doneren kan gemakkelijk via de QR-code en link hieronder (klik op de QR-code) of via het onderstaande rekeningnummer:

Rekeningnummer

QR-code

Klik op de QR-code en doneer via IDeal

Wij bieden Vrienden van de Karel

Betrokkenheid

Wij nodigen u van harte uit om deel te worden van onze missie. Samen kunnen we het muziekonderwijs ondersteunen en de harmonie in de Bommelerwaard versterken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe u een verschil kan maken en een blijvende impact kan hebben op de lokale gemeenschap.

Financiele kracht

Wij aangesloten bij de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), wat betekent dat uw donatie belastingaftrekbaar is. Door te doneren aan de Stichting Vrienden van de Karel kunt u niet alleen een positieve impact hebben op het leven van jonge muzikanten, maar ook genieten van fiscale voordelen.

Wordt Vriend van de Karel

Wij waarderen uw steun enorm. Voor vragen of om te bespreken hoe u kunt bijdragen aan ons waardevolle werk, neemt u contact met ons op via e-mail op info@vriendenvandekarel.nl, ons handige contactformulier of bel ons rechtstreeks op +31(0)6 295 263 66.

Informatie

Secretariaat

Contactformulier